Skip to main content

© BG Autografika. All rights reserved.

Reflektujuća folija

Reflektujuće folije za vozila predstavljaju inovativnu tehnologiju koja donosi brojne prednosti i funkcionalnosti vozačima i vozilima. Ove folije, imaju sposobnost da reflektuju svetlost prema izvoru, čime povećavaju vidljivost vozila i vozača u različitim uslovima vožnje.

Jedna od ključnih primena reflektirajućih folija je u povećanju bezbednosti. Korišćenjem ovih folija na vozilima, kao što su automobili, kamioni, autobusi ili motocikli, znatno se poboljšava vidljivost tokom noći ili u uslovima slabog osvetljenja. Reflektujuće folije takođe doprinose smanjenju broja saobraćajnih nesreća tako što omogućavaju drugim vozačima da bolje uoče vozilo na putu.

Osim toga, reflektujuće folije mogu imati i estetsku funkciju. Mnogi vlasnici vozila koriste ove folije kako bi svojim vozilima dodali jedinstven izgled i personalizovali ih prema svojim željama. Takođe, neka vozila sa reflektujućim folijama mogu postati primetnija i atraktivnija u komercijalne svrhe, kao što su taksiji ili vozila za dostavu.

Važno je napomenuti da reflektujuće folije moraju biti pravilno instalirane kako bi se postigla maksimalna efikasnost i trajnost. Kvalitetne folije su otporne na vremenske uslove i habanje, čime se obezbeđuje dugotrajna upotreba.

U zaključku, reflektujuće folije za vozila donose kombinaciju praktičnosti, bezbednosti i estetike. Njihova sposobnost da povećaju vidljivost vozila učinila ih je popularnim izborom među vozačima širom sveta, doprinoseći opštoj bezbednosti u saobraćaju.

Brendirali smo ambulantna vozila za Ministarsto odbrane.

Brendiranje kombija saobraćajne policije Specifikacija: Grb policije – štampana laminirana folija
Plava Oracal 751C Traffik blue folija
Bela katovana reflektujuća Oralite 5400 folija