Skip to main content

© BG Autografika. All rights reserved.

PESKIRNE – DEKORATIVNE FOLIJE ZA STAKLO

Zašto odabrati peskirne folije za staklo?

Uz dizajniran izgled naše peskirne folije pružaju elegantno rešenje za obezbeđivanje privatnosti vašeg doma ili poslovnog prostora, istovremeno održavajući svetlost i prozračnost. Sa raznim dezenima i nijansama, ove folije dodaju sofisticiranost i karakter svakom prozoru ili staklenoj površini

Estetski dodatak

Naše peskirne folije dolaze u raznim dezenima i teksturama, što vam omogućava da prilagodite izgled vaših prozora ili staklenih vrata. Dodajte eleganciju i privatnost svakom prostoru.

Zaštita od UV zračenja

Peskirne folije pružaju izvanrednu zaštitu od štetnih UV zračenja. Ovo je važno da biste sačuvali vaše enterijere od izbledelosti i očuvali dragocene predmete.

Privatnost

Osigurajte svoju privatnost bez gubitka prirodnog svetla. Peskirna folija omogućava svetlu da prolazi, ali sprečava znatiželjne poglede spolja.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja ili trebate dodatne informacije o našim proizvodima i uslugama, slobodno nas kontaktirajte. Vaša staklena površina zaslužuje najbolje, i mi smo ovde da vam pomognemo.

Kafeterija, poznati brend i naš stalni klijent, imala je specifičan dizajn koji smo mi pretvorili u realnost, u vidu crne katovane mat folije na beloj pozadini i bele katovane folije na crnoj pozadini.

Zaštita privatnosti lokala i zaštita od radoznalih pogleda našim peskirnim folijama.