Skip to main content

© BG Autografika. All rights reserved.

Folije za kola i Brendiranje vozila

Zahtev za procenu

Ukoliko želite da naručite uslugu ili da dobijete procenu troškova usluge, popunite priložene forme.
Sve stavke koje imaju oznaku * su obavezne.

Dobrodošli na našu stranicu posvećenu brendiranju vozila!

Zašto neke firme brendiraju svoja vozila na upadljiv način? Da li i vi zapazite vozilo na ulici koje šalje neku poruku? Upravo brendiranje vozila je izvanredan način da istaknete svoju reklamu i ime firme i tako privučete pažnju gde god da se krećete.

Naš tim stručnjaka za brendiranje vozila ima bogato iskustvo u stvaranju jedinstvenih i efikasnih rešenja. Evo nekoliko razloga zašto biste trebali razmotriti brendiranje vašeg vozila kod nas:

Kreativnost bez granica: Naš tim kreativaca će zajedno s vama razviti ideje koje će vaš automobil učiniti nezaboravnim. Bez obzira na to da li želite da istaknete logotip vaše kompanije, personalizujete enterijer ili dodate neki šik detalj, mi imamo rešenje.

Kvalitetni materijali: Koristimo samo najkvalitetnije materijale kako bismo osigurali dugotrajnost i odličan izgled vašeg brendiranog automobila, kombija, kamiona ili autobusa. Vaša investicija će se isplatiti dugoročno.

Marketinški potencijal: Brendirani automobil je pokretni bilbord. Povećajte prepoznatljivost vašeg brenda ili poruke vozeći se gradom. To je odličan način da privučete nove klijente ili unapredite svoj poslovni imidž.

Individualni pristup: Razumemo da su potrebe svakog klijenta jedinstvene. Zato se trudimo da pružimo personalizovanu uslugu i rešenja koja odgovaraju vašim ciljevima i budžetu.

Profesionalna instalacija: Naš tim će se pobrinuti da vaš automobil izgleda besprekorno. Instalacija folija i ostalih materijala će biti obavljena stručno i precizno.

Bez obzira da li želite da personalizujete svoj lični automobil ili unapredite marketinški potencijal vašeg poslovnog voznog parka, mi smo tu da vam pomognemo.

Ne čekajte, već danas unapredite izgled i marketinški potencijal vašeg automobila uz naše usluge brendiranja. Kontaktirajte nas da saznate više i zajedno stvorimo nešto posebno!

Brendiranje vozila je moćan alat za izgradnju prepoznatljivog identiteta kompanije. Postavljanjem logotipa, grafika i poruka na vozilo, kompanija postaje pokretni oglas, dosežući široku publiku dok se kreće ulicama. Ovo stvara snažan utisak i pomaže u jačanju brenda. Bez obzira da li je reč o automobilima, dostavnim vozilima ili kamionima, brendirana vozila privlače pažnju, povećavaju vidljivost i uspostavljaju prisustvo kompanije u svakodnevnom okruženju.

Uz pomoć naših profesionalaca, vaše vozilo kao ogledalo vaše firme može biti savršeno i upečatljivo i sve to uz najbolji kvalitet.

Sarađujemo samo sa renomiranim nemačkim, engleskim i francuskim proizvođačima folija za kola koje su otporne na sve vremenske uslove mnogo godina. Folije za vozila mogu biti u mat i sjaj varijanti.

Let‘s

Grand-cherokee-scaled

Grand Cherokee Scaled

Grand Cherokee Scaled

Grand Cherokee Scaled

Grand Cherokee Scaled

Grand Cherokee Scaled

Debox
Debox
Euroauto

Euroauto

Domax
Bambi
Malon Master

Malon Master

Safran

Safran

Jelen pivo

Jelen pivo

Jelen pivo

Jelen pivo

Velpro

Velpro

Vulco
Fruvita

Fruvita

Buondi

Buondi

Brasil

Brasil

Dugić

Dugić

Pure-Logistics

Crown-peaks

Crown-peaks

Crown-peaks

Policija

Za srebrne mat

Lider Taxi

Trainer

Outdor sports